ДВД плејер - IBM Thinkpad R31 Series

Kompanija osnovana 2005
Нотебоок Рачунар Контакт Информације

ДВД плејер IBM Thinkpad R31 Series

  RSS for computer part Katalog » Нотебоок » ДВД плејер » Moj nalog  |  Sadržaj korpe  |  Plaćanje   

[54.12€] - [5058 RSD]

Производ на лагеру. 6 месеци гаранције
IBM Thinkpad R31 Series Опис:

IBM Thinkpad R31 Series

Категорија: ДВД плејер

Симптоми код читач писац кккмоделбккк неисправне:

Може се сматрати неисправним уколико се то деси било озбиљније ваш ДВД или ЦД, а чак и тада је још увек тестира диск снимача кккмоделбккк, на пример дуал боот линук верзију да обезбеди горући проблем кккрефмаркуеордиккк на вашем рачунару није повезан са возачем или софтвера некомпатибилност.

Други случај је проблем читајући ваше проблема ЦД или ДВД, са неколико тест ЦД ДВД или ЦД боотабле непосредно после БИОС (Виндовс инсталациони ЦД за пример), јер директно елиминише се могућност системске проблема.

Још један симптом може кккмоделбккк ваш лаптоп не препознаје ваш плејер ДВД ЦД резач кккмоделбккк, проверите да ли сте га видели у БИОС али будите опрезни, понекад такође може доћи из матичне плоче.

Промените ЦД ДВД резач диска кккрефмаркуеордиккк

Ништа није лакше, генерално, постоји вијак на полеђини рачунара који одржава свој кккрефмаркуеордиккк кккмоделбккк диск, тако да не може да клизи, а затим одврните га направљен коришћењем раван шрафцигер.

Већина дискова ЦД ДВД резач кккмоделбккк продају гола, тако да ћете добити мали усек одврнути леђа свог оригиналног диска, Дитто за малог пластичног испред пре. У неким случајевима, ваш читалац кккрефмаркуеордиккк је опремљен корпу и још додатних повезивања који се уклапа у САТА или ИДЕ. Све ово је одврнути из читача и писца кккрефмаркуеордиккк оригиналном ревиссабле поново.

Изаберите своју кккмоделбккк читач писац

Требало би да видите референце кккрефпродуитккк на хард диску, најбоље је да изаберете исти приликом куповине, међутим, бити свесни да кккрефмаркуеордиккк иста машина може бити састављен са читаоцима кккрефмаркуеордиккк различитих брендова са истим карактеристикама. Ви сте вероватно да иде у реду са вашим играча кккмоделбккк компјутерском бренда и још мање од референтне кккрефпродуитккк.

Већину времена постоје две врсте повезивања: САТА и ИДЕ, у ствари, главни фактор некомпатибилност наћи у заградама на фронту, старији компјутерски модел може имати различите везови пред другима који су чисти. Не правите грешку куповином диск који се не односе на ваш референтном кккрефпродуитккк кккмоделбккк или вашег бренда. Можда нећете моћи да се уклопе у фронт погонског кккрефмаркуеордиккк

Користите ваш плејер.

Будите сигурни да гура двд исправно ако се ово неће претворити и могу оштетити сочиво. Избегавајте постављање течности поред овога или ставити га у пешчаним или прашњавим местима. Не дозволите да ваш читалац кккрефмаркуеордиккк отворити ако то није неопходно, прљавштина може продрети унутра.


Производ препродају. 100% Радна - 100% тестиран. Испорука: 7 дана

Ново: добити нови производ за исту цену на захтев за коментар о куповини (Рокови испоруке: 18 -22 дана за нови производ)

Kupci koji kupe ovaj proizvod dobijaju iЛиста компатибилних референци

  Nađi brzo


 
6 месеци гаранције


Испорука: 7 дана
  Korpa  
0 artikala